Diensten en resultaten

Herkent u dit?

Wij begrijpen mensen en bedrijven. Wij zetten onze kennis van recruitment, data en software in om de perfecte medewerker voor jou te vinden.

Smart HR-rekrutering: een alternatief voor traditionele -rekrutering

Garantie: Alle profielen komen overeen met de functies die door onze software in kaart worden gebracht.
Voor uw vacatures benaderen wij persoonlijk de beste kandidaten.

1. Naar wie ben je op zoek?

Tijdens het wervingsproces identificeren we de ideale medewerker voor de vacature. Op basis van uw wensen bouwen we vervolgens een uniek zoekprofiel op.
Onze innovatieve software identificeert alle potentiële geschikte kandidaten voor uw functie. Een werkgever selecteert handmatig de meest geschikte kandidaten.

2. Persoonlijke toegang tot de juiste kandidaten

Met onze slimme recruitment software bereiken we direct de beste kandidaten voor jouw vacature.
Onze communicatiespecialisten schrijven een persoonlijke en pakkende boodschap op maat van de doelgroep. Zo stimuleren we kandidaten om te reageren op

3. Exclusief kandidatenportaal

Betreden kandidaten zijn te zien in uw persoonlijke kandidatenportaal. Zo heb je een compleet overzicht van alle potentiële kandidaatgegevens. Je ontvangt reacties en updates van relevante profielen direct in je inbox.
Vragen beantwoord je persoonlijk en bij correspondentie kun je gemakkelijk een afspraak maken.

4. Bonuspunten: beste vacatures

Wij vullen 90% van de vacatures door persoonlijk de beste kandidaten te benaderen.
Om je hele doelgroep aan vacatures bloot te stellen, publiceren we vacatures op LinkedIn, Google for Jobs en Indeed. Ook worden vacatures gesponsord onder geselecteerde doelgroepen en ontvangen kandidaten vacatures via e-mail.
Alle sollicitanten zijn door ons gescreend en alleen geschikte sollicitaties worden doorgestuurd.

Bouw een Talent Team

Bouw een Talent Team Dankzij de unieke software en expertise van het Recruiting Office kun je automatisch een strategische talentenpool voor vacatures creëren.

Headhunter

Smart Headhunter Wij begrijpen mensen en bedrijven. Ervaren headhunters vullen elke vacature in met unieke software. Contact Meer weten Headhunting kandidaat op basis van

Daarom kiest u voor Wervingsbureau Yacht Rectuitment

Intake
Met onze ervaren recruiters, grootste database en unieke software bouwen we het juiste cv om snel in te vullen.Vul uw vacatures in.

Optie
Selectie staat voor de deur. Met onze software bereiken we direct en persoonlijk de beste kandidaten voor uw vacatures. U ontvangt uw antwoorden direct in uw persoonlijke mailbox en kandidatenportaal.

Vacatures
LinkedIn, Google voor banen en Indeed. Wij garanderen het grootste bereik in de door jou gekozen doelgroep. Alleen geschikte kandidaten worden doorgestuurd.